Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Φοβήθηκαν ότι θα έριχνε το ελικόπτερο κατά τη μεταφορά από την Αλόννησο

 

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά διαδέχονται η μία την άλλη. Στο μνημόσυνο της Καρολάιν η κοινή γνώμη σάστισε όταν αστυνομικοί μετέφεραν με αεροσκάφος της ΕΛΑΣ τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο άρον άρον στην Αθήνα για κατάθεση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «The Sun» οι αστυνομικοί τον μετέφεραν σε αεροσκάφος της αστυνομίας καθώς φοβόταν πως αν ήταν στο ελικόπτερο με το οποίο πήγε υπήρχε περίπτωση να το έριχνε για να δώσει τέλος στη ζωή του αφού καταλάβαινε τι θα ακολουθούσε.

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα», ανέφερε στη «Sun» αστυνομική πηγή.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά: «Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι ήταν τόσο δειλός, καταλαβαίνετε; Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίουγια τον θάνατο του Καθηγητή Παναγιώτη Κοντού

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη...