Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγωδία Νεκρός 21χρονος δόκιμος ανθυπολοχαγός - Γιος Αξιωματικού τού Στρατού Ξηράς.

Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Έβρο την Πέμπτη (5/9), όταν ένας 21χρονος με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος ανθυπολοχαγός, ενεπλάκη σε σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρουμάνος πολίτης.

Το περιστατικό είχε τραγική κατάληξη για τον νεαρό άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μετά από αρκετές ώρες νοσηλείας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δύσκολη μάχη για τη ζωή
Αμέσως μετά το ατύχημα, ο νεαρός δικυκλιστής μεταφέρθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις διάρκειας άνω των τεσσάρων ωρών.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του παρέμεινε εξαιρετικά κρίσιμη, και το βράδυ της ίδιας ημέρας δυστυχώς κατέληξε.


Ο ρόλος της οικογένειας στο στρατό
Σύμφωνα με πηγές, ο 21χρονος υπηρετούσε τη θητεία του ως Δόκιμος Ανθυπολοχαγός στο Υγειονομικό, σε μονάδα του Στρατού Ξηράς, όπου υπηρετούσε και ο πατέρας του ως Αξιωματικός.



Η οικογένεια, που διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον στρατό, θρηνεί τώρα τον χαμό του νεαρού άνδρα, προσθέτοντας ένα ακόμη τραγικό κεφάλαιο στην ιστορία των θυσιασμένων νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Υπουργός Υγείας μας ακούει - Άμεση λύση για το Κ.Υ. Χαλκιόπουλου Αμφιλοχίας.

«Λαχτάρησε» σήμερα (26/9) η κοινότητα του Εμπεσού από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί, με δύο νεαρούς 20 και 19...