Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή της μητέρας του 23χρονου που έπεσε σε γκρεμό μετά από τροχαίο

Ολόκληρη η επιστολή της:
Ευχαριστώ όλους και όλες για την συμπαράσταση την στήριξη και το καθημερινό ενδιαφέρον που δείξατε καθόλη την διάρκεια που ο γιός μου πέρασε δύσκολες στιγμές στο Νοσοκομείο Αγρινίου.


Ευχαριστώ είναι μια λέξη που την αισθάνομαι και βγαίνει μέσα από την ψυχή μου σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστώ τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον διευθυντή και την προϊσταμένη της χειρουργικής με την ομάδα του, τον διευθυντή της ουρολογικής κλινικής με την ομάδα του, ορθοπεδικούς και γενικότερα όλους του γιατρούς, όλους τους νοσηλευτές το διοικητικό προσωπικό, φύλακες, καθαρίστριες το συνεργείο καθαρισμού Κορδολέμη, το ΙΟΝΙΑΝ clean & care, τους ανθρώπους διασώστες του ΕΚΑΒ και ιδιαίτερα τον συγχωριανό Βασίλη Καραμάνη.

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κατσακιώρη, τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Θανάση Κασόλα, τους Αντιδημάρχους Αθηνά Καρέλου και Νίκο Βαρβάτο και το δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Καπότη όπως και την Αντιδήμαρχο Αγρινίου Γεωργία Μπόκα. Τον π. Νεκτάριο Τριάντη.

 Τον πρόεδρο της Κατούνας Γιάννη Στούπα και Αχυρών Δημήτριο Τραυλοστάθη. Τον πρόεδρο της ομάδας Μεδεών Κατούνας Νίκου Αθανάσιο και όλα τα παιδιά της ομάδας. Όλους τους αιμοδότες. Όλους τους φίλους και συγγενείς για την αγάπη και την στήριξη σαυτές τις δύσκολες στιγμές του γιού μου Χρήστου Μενελάου.

Και πάλι σας ευχαριστώ,

Η μητέρα του Χρήστου
Χαρά Αχυριάτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενδοικογενειακή Βία : Επίθεση 20χρονου σε βάρος της 17,5 χρονών φίλης του.

Επίθεση 20χρονου σε βάρος της 17,5 χρονών φίλης του στην Κοζάνη. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Kozanimedia.gr η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησ...