Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Σοβαρό Τροχαίο Ατύχημα - οι Επιβάτες μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου.

Άγιο είχαν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου, οι οποίοι βγήκαν σώοι μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στην επαρχιακή οδό της Άρτας, πάνω από τη γέφυρα της Ιονίας οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι επιβάτες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Παρά το σοκ από την κατάσταση, οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το όχημα, δείχνοντας εκπληκτική ψυχραιμία σε μια τόσο επικίνδυνη στιγμή.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση των επιβατών δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Η Τροχαία έχει αναλάβει την έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος, με στόχο να διαλευκανθούν οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτή τη σοβαρή ανατροπή. Η ασφάλεια στους δρόμους παραμένει προτεραιότητα, και οι αρχές καλούν τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο 17χρονους για την επίθεση με φαλτσέτα σε 12χονο στην περιοχή της Ερμιόνης.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο ένας 17χρονος, που είχε  τη φαλτσέτα προφυλακίστηκε , ...