Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Αιχμηρός απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίζεται ο Μάριος Σαλμάς σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

Αιχμηρός απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίζεται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, πρώην αν. υπουργός, καθηγητής Μάριος Σαλμάς, σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

Όπως είναι γνωστό , μαζί με δέκα συναδέλφους του κατέθεσε ερώτηση που πήρε διαστάσεις, μιας και χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων ως «ανταρτικό» γαλάζιων βουλευτών και «εσωκομματικό μήνυμα». Δεν έχει περάσει άλλωστε καιρός που ο Μάριος Σαλμάς, ειχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου, όταν είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα λίγων, έναντι των πολλών». Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φθάσει λίγο πριν την έξοδο…


Ο καθηγητής όμως επιστρέφει και αυτή τη φορά υπερασπίζεται την κίνησή του, να ασκήσει δηλαδή κριτική μαζί με δέκα ακόμη συναδέλφους του για την προστασία των δανειοληπτών από τις εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων. Προχώρησε μάλιστα και σε εξηγήσεις για την πρωτοβουλία του αυτή, προχωρώντας σε χορηγούμενη, δηλαδή επί πληρωμή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Εκεί, κάνει λόγο για «σημαντική ερώτηση» αλλά και ότι «καμία απολύτως ουσιαστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα των «κόκκινων δανείων» δεν έχει δοθεί». Παραπέμπει μάλιστα στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του Ιουνίου και όσα υποστήριξε εκεί, δηλώνοντας: «Όπως επισήμανα στον Πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της τελευταίας κοινοβουλευτικής ομάδας είναι καιρός να δούμε τους πολλούς. Και ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα των πολλών είναι τα κόκκινα δάνεια. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Χατζηδακη».

Πηγή agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τροχαίο.

Το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 126ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στον κλάδο προς Ιωάννιν...