Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

SOS Ο Θοδωρής από την Άρτα χρειάζεται τη βοήθεια μας.

SOS!!!! Αυτός είναι ο Θοδωρής από την Άρτα . Τον τελευταίο χρόνο η ζωή του όλη είναι το δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Έχει ξεχάσει τις παρέες του, το σχολείο, τις βόλτες. Πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα .
Πριν από λίγα χρόνια είχε παρατηρήσει κάποια «σπυράκια» στην γεννητική του περιοχή τα οποία δεν θα αναφέρει δυστυχώς ποτέ στους γονείς του για να μην τους ανησυχήσει , καθώς εκείνη την περίοδο η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες . Δυστυχώς τα πρόβλημα για την οικογένεια του ποτέ δεν τελειώνουν και έτσι πολύτιμος χρόνος περνάει … 
Κάποιους μήνες μετά ο όγκος του Θοδωρή έχει φτάσει πια να είναι μεγάλος σαν αυγό και ο Θοδωρής μη αντέχοντας πια ζητά βοήθεια . Τότε επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα και για τον Θοδωρή . Καρκίνος … ραβδομυοσάρκωμα … Εκ τότε νοσηλεύεται στην Αθήνα δίνοντας την δική του μάχη πάντα με αισιοδοξία , παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες !
Η κατάσταση είναι πολύ αγχωτική και πολύ άσχημη . Πίσω στην Άρτα έχουν μείνει τα αδέρφια του Θοδωρή . Η μητέρα τους , που ούτως ή άλλως δυσκολευόταν οικονομικά , πλέον έχει μείνει εντελώς μόνη της στη ζωή και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα που έχουν προκύψει εξαιτίας της μετακόμισης στην Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού . Έχουν συσσωρευτεί και αρκετά χρέη . Χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας αυτή την στιγμή ! Εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να δώσουμε και την ελπίδα στον Θοδωρή και την μητέρα του ότι έχουν να παλέψουν μόνο με την αρρώστια του και με τίποτε άλλο ! 

SOS ! Κάνουμε όλοι μας κοινοποίηση ! SOS 

Οποίος θέλει να μιλήσει απευθείας με την μητέρα ας μας στείλει ένα μήνυμα για να δώσουμε αμέσως το τηλέφωνο της για άμεση επικοινωνία . 

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε γι’ αυτόν τον σκοπό : 

🆘IBAN : GR9401407010701002002029468
ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : PAIDIKI HARA
(για εύκολη αντιγραφή επικόλληση το iban θα υπάρχει κάτω στα σχόλια ) 

🆘 PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ 
Το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης 

🆘 Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου