Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Θρήνος στο Λουτρό Αμφιλοχίας: Το τελευταίο αντίο στην 27χρονη Μαρία – Χριστίνα


Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από χθες η είδηση του θανάτου της 27χρονης Μαρίας – Χριστίνας Μαργούτα στο Λουτρό Αμφιλοχίας.

 Η  νεαρή κοπέλα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαρτίου και για την εξακρίβωση της αιτίας θανάτου της είχε παραγγελθεί νεκροψία από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η οποία και πραγματοποιήθηκε αργότερα την ίδια ημέρα.

 
Όπως προέκυψε από τη νεκροψία, ο θάνατος της άτυχης 27χρονης επήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε παρουσιάσει συμπτώματα κορωνοϊού, χωρίς όμως να είναι βέβαια αν η κοπέλα είχε νοσήσει ή όχι.

Η κηδεία της τελέσθηκε σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λουτρό Αμφιλοχίας, όπου λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του ιού, μόνο οι δικοί της άνθρωποι μπόρεσαν να της πουν από κοντά το τελευταίο αντίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοκ Μητέρα πέντε παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της

Φρικτό τέλος έβαλε στην ζωή της μια γυναίκα στην περιοχή του Πισσώνα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Σ...