Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ -ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Επιτέλους κι ένα ωραίο προοδευτικό βήμα για την Κοινωνία : δεν είναι πλέον αδίκημα η εκμετάλλευση πόρνης, μπορείς άνετα αν το επιθυμείς να γίνεις νταβατζής. 

Προ λίγων ημερών εκδικάστηκε στον Άρειο Πάγο η αναίρεση που άσκησε αλλοδαπός υπήκοος, που προηγουμένως είχε καταδικαστεί σε 2 χρόνια φυλάκιση για εκμετάλλευση πόρνης.

 Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος. Γιατί; Διότι στον νέο Ποινικό Κώδικα που προτάθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, το άρθρο 350 περί εκμετάλλευσης πόρνης, καταργήθηκε. Αυτό το άρθρο έλεγε "άντρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ' επάγγελμα την πορνεία κι από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της, τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών έως τριών ετών". 

Γιατί καταργήθηκε αυτό το άρθρο κι από δω και στο εξής αλωνίζουν ελεύθεροι οι νταβατζήδες;

 Όπως λέει η αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου "Τέλος, διαγράφονται άρθρα που αποδίδουν κατά βάση την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του Έλληνα νομοθέτη έναντι συγκεκριμένων τρόπων συμπεριφοράς. 


Διαγράφονται έτσι οι διατάξεις των άρθρων 348 παρ. 1 (διευκόλυνση ακολασίας άλλων) και 350 ΠΚ (εκμετάλλευση πόρνης)". 

Με αυτόν τον νόμο, τον 4619/2019, παραμένει κολάσιμη η σεξουαλική εκμετάλλευση ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη. 15 και μια μέρα, άνετα βρίσκεσαι στην πορνεία με τον στιβαρό νταβατζή να σε προστατεύει από τον κακό πελάτη. 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πολύ σωστά από το Κολωνάκι, τις διακοπές σε κότερα εκατομμυριούχων ή τις δουλειές τους στα γραφεία Ιδρυμάτων του Πολιτισμού και των Γραμμάτων, εντόπισαν τις ιδεολογικές αγκυλώσεις της παλιότερης κοινωνίας και πολύ σωστά τις κατήργησαν με νόμο, αφού εδώ και χρόνια το κύριο σώμα του φεμινιστικού κινήματος που υποτίθεται ότι μιλάει εξ ονόματος όλων των γυναικών, ισχυρίζεται ότι όσα αφορούν το γυναικείο σώμα είναι βασικώς ενδυναμωτικά. 

Αυτοδιάθεση, η μαγική λεξούλα. 

Γι αυτό ο νέος φεμινισμός στηρίζει οτιδήποτε οι παλιότερες φεμινίστριες με το σκουριασμένο μυαλό έλεγαν πως δίνει μεγαλύτερη πρόσβαση των ανδρών στο γυναικείο σώμα, συμβάλει στον εξευτελισμό των γυναικών, στον καταναγκασμό και την ανισότητα τους, στην μικρότερη κοινωνική δύναμη και τον λιγότερο σεβασμό προς τις γυναίκες. 

Ο καινούργιος φεμινισμός στηρίζει την πορνεία, τους sugar daddies, το πορνό, το cheerleading στα σχολεία, το pole dancing, το BDSM και όλα τα σχετικά. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τις νέες φεμινίστριες και κατήργησε το με αγκυλώσεις άρθρο 350. 

Και ιδού τα αποτελέσματα, οι πόρνες πρέπει να γίνουν πιο δυνατές από όσο ήταν ήδη, αφού δεν μπορούν πια να στραφούν νομικά εναντίον του εκμεταλλευτή τους, πρέπει να τον σκοτώσουν -αν θέλουν να τον ξεφορτωθούν. 

Έτσι είναι τα πράγματα. Όταν μέσα στην Βουλή ψηφίζουν νομοσχέδιο που καταργεί το άρθρο 350 περί νταβατζήδων, αλλά εσύ κάνεις πορεία έξω από την Βουλή για το άρθρο 336 και την συΝΑΙνεση, χωρίς να σου κόβει ότι αυτό το άρθρο είναι γελοίο και δεν θα παίξει ρόλο στα δικαστήρια ποτέ των ποτών, διότι ποτέ των ποτών δεν θα αποδείξει καμία γυναίκα ότι δεν συναίνεσε στον βιασμό της, τι πετυχαίνεις; Πετυχαίνεις οι φτωχές γυναίκες που βρίσκονται στη πορνεία να γίνονται μέσο για τον βιοπορισμό του κάθε αλήτη. Πετυχαίνεις οι υπουργοί να συνεννοούνται τηλεφωνικώς με τον νταβατζή λέγοντας "σου έχω ένα π@ρτουζάκι 17 χρονών να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι" (ωραίος συνδυασμός νταβατζιλίκι, πορνεία και BDSM, 3 σε 1, πιάνεις τον καπιταλισμό, την ενδυνάμωση και την ανωμαλία). 

Έτσι είναι τα πράγματα, λέω. 'Όταν ονομάζεις την πορνεία "σεξεργασία" και μετά βγάζεις και το σύνθημα "η σεξεργασία είναι εργασία", σαν το ντελίβερι και το καθάρισμα σπιτιών, βεβαίως και η πορνεία θα μπει στον Επαγγελματικό

Προσανατολισμό στα σχολεία. Γιατί να μην μπει και μάλιστα να ωφεληθούμε ισότιμα, όλοι. 


Οι γυναίκες θα είναι πόρνες, θα ανακηρύξουν τα γεννητικά τους όργανα σε Α.Ε, θα βάλουν έναν άντρα ως Πρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο κι εμείς θα αγοράσουμε μετοχές της Α.Ε. από το σαλόνι μας. 

Οι πελάτες αν δεν μένουν ευχαριστημένοι από την παροχή υπηρεσιών της πόρνης, θα μπορούν να μηνύουν την Α.Ε και να ζητούν αποζημίωση. 

Τι; Ό,τι θέλω λέω; Καθόλου, αυτό γίνεται ήδη στην Αυστραλία, αλλά δεν αναφέρεται σε κανένα άρθρο φεμινιστικής σελίδας γιατί δεν προλαβαίνουν οι σελίδες, ασχολούνται με το παραβιαστικό βλέμμα και το θανάσιμο αμάρτημα του misgendering. 

Έτσι είναι, ξαναλέω. 

Για όσο καιρό ασχολούμαστε με τον κώλο μας που δεν έχει καμιά βιοποριστική ανάγκη γιατί έχει λύσει όλα τα περι επιβίωσης προβλήματα, για όσο καιρό γράφονται εκατοντάδες αναρτήσεις για την γιγαντιαία διαφορά ανάμεσα στην συναίνεση και την ενθουσιώδη συναίνεση, οι νταβατζήδες θα αθωώνονται, ενώ οι πόρνες Ελληνίδες και αλλοδαπές θα βρίσκονται ξυλοκοπημένες και σφαγμένες, χωρίς ονόματα καν στα δελτία ειδήσεων. 

Με την άδεια του προοδευτικού Συριζαίικου νόμου και την βοήθεια του φεμινιστικού κινήματος . 

(Melusine)

(αιτιολογική έκθεση του 4619/2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αμφιλοχιας

(φωτογραφία αρχείου ) Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας με πέντε θέματα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμ...