Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μετέφεραν ασθενή με μπουλντόζα στο Κ.Υ. Χαλκιοπούλων!


Μετέφεραν ασθενή με μπουλντόζα στο Κ.Υ. Χαλκιοπούλων!

Η «Οδύσσεια» της διακομιδής…
Απίστευτες σκηνές στην Ευρυτανία
Σύμφωνα με tovima.gr» η ασθενής μεταφέρθηκε ύστερα από πολλές ώρες στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων και – ευτυχώς! – σήμερα είναι καλά στην υγεία της. Οι συγγενείς ευχαρίστησαν το πλήρωμα του ασθενοφόρου που υπομονετικά περίμενε την ασθενή να έλθει με τον φορτωτή, αλλά και τον οδηγό του εκσκαφικού οχήματος που επιστρατεύτηκε για τη δύσκολη περίσταση.
Για το θέμα της Ανάπτυξης του ΕΚΑΒ στη Δυτική Ευρυτανία η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, τον υπουργό Υγείας, τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Λαμίας, ενώ ενημέρωσε και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Η πρόταση
Συγκεκριμένα, η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών προτείνει να αξιοποιηθεί η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση (ν. 4368/2016) και η σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΑΒ, που δίνει τη δυνατότητα σε έκτακτες περιπτώσεις, οι πυροσβέστες ύστερα από ταχύρρυθμη εκπαίδευση να μπορούν να οδηγούν ασθενοφόρα. Να συσταθεί παράρτημα ΕΚΑΒ στη Δυτική Ευρυτανία που θα στελεχωθεί από τους υπηρετούντες οδηγούς των Κέντρων Υγείας Δυτικής Φραγκίστας και Χαλκιοπούλων.

Από τη «Σ» έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες «αρρυθμίες» του χώρου της υγείας σε τοπικό επίπεδο, αλλά αυτό πραγματικά υπερβαίνει και ξεπερνά κάθε προηγούμενο και σίγουρα δεν τιμά πρωτίστως τους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν υποτίθεται για δημόσια δωρεάν και πάνω απ’ όλα αξιοπρεπή παροχή υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγραμμα περιφοράς Επιταφίων στην Αμφιλοχία

Ο Δήμος Αμφιλοχίας πλησιάζοντας προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, σας προσκαλεί να συνοδεύσουμε τη Μεγάλη Παρασκευή τους επι...