Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Συνάντηση του Παναγιώτη Σκουρλετη με τη ΓΣΕΒΕΕ.


Ο Υπουργός Εσωτερικών, κύριος Πάνος  Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα  με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργο Καββαθά και τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Κουράση.

Η ΓΣΕΒΕΕ κατέθεσε τις  προτάσεις για την περαιτέρω οικονομική διευκόλυνση του κλάδου που εκπροσωπεί ως προς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Οργανισμούς Τις  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη δημοτική φορολόγηση και σχετικά διαδικαστικά θέματα.

Ο υπουργός  εσωτερικών   επεσήμανε πως η εύλογες παρατηρήσεις από τους φορείς  εξετάζονται πάντα με πραγματική διάθεση για την εξάντληση των δυνατοτήτων του υπουργείου.

Παράλληλα, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας για τις σχετικές προβλέψεις που περιέχονται στο Σχέδιο Νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο αναμένεται να εισαχθεί τις επόμενες ημέρες προς συζήτηση στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αδιανόητη δηλώσει του Τούρκου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού για την γενοκτονία των Ποντίων

Σαν σήμερα, 19 Μαΐου 1919, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβαζόταν στη Σαμψούντα και δρομολογούσε την ανελέητη σφαγή 353.000 Ελληνοποντίων...