Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Βαριές ποινές σε Αγρινιώτη που επιτέθηκε σε αστυνομικούς και σε… κατά συρροή μεθυσμένο οδηγό



Ικανοποίηση προκάλεσε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ακαρνανίας χθες  η  απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για την επιβολή της ποινής φυλάκισης 30 μηνών, με τριετή αναστολή, σε 42χρονο που κατηγορούνταν για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απρόκλητη επίθεση σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ειδικότερα, στη δικαστική αίθουσα έφθασε το επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκείνο το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας συνελήφθησαν ένας 42χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι ο 42χρονος ημεδαπός ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ εξύβρισε τον 29χρονο αλλοδαπό και του προκάλεσε απλή σωματική βλάβη, ενώ ο αλλοδαπός τον εξύβρισε.

Στη θέα των αστυνομικών που επιλήφθησαν στο συμβάν ο 42χρονος εξεμάνη, τους εξύβρισε και τους απείλησε απρόκλητα, ενώ προέβαλλε και σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Εν τέλει ο 42χρονος και ο 29χρονος Βούλγαρος απέσυραν τις μεταξύ τους μηνύσεις, ωστόσο οι αστυνομικοί τον 42χρονο.

Η Δικαιοσύνη μίλησε σήμερα και επέβαλλε την βαριά ποινή στον εν λόγω άνδρα.

Βαριά καμπάνα παράλληλα έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου σε 31χρονο που συνήθιζε να οδηγεί υπό τη επήρεια μέθης και χωρίς δίπλωμα. Ο εν λόγω νεαρός άνδρας καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση ενώ η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα καθώς το αδίκημα τελέστηκε πολλές φορές, είναι ωστόσο εξαγοράσιμη με ποσό 30.000 ευρώ.

Πηγή agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιφορά των Επιταφίων στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου live

Περιφορά των Επιταφίων της Μεγάλης Παρασκευής σέ απευθείας σύνδεση από το Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου Δείτε εδώ