Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Δολοφονία Κατσίφα: Μπλέκει ακόμα περισσότερο το κουβάρι η αλβανική αστυνομία…


Στην Αλβανία μετέβη κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας, όπου είχε συνάντηση με τον αρχηγό των αλβανικών αρχών, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σκοτώθηκε.

Ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ τους είπε ότι «το περιστατικό ξεκίνησε από τους πυροβολισμούς στον αέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όχι με αφορμή την σημαία.

 Οταν πήραν κλήσεις από κατοίκους της περιοχής για να επέμβουν έφτασαν στην περιοχή και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της δράσης του Κατσίφα.

 Στην συνέχεια τον έχασαν και κλήθηκε η ειδική μονάδα της αστυνομίας».

Ωστόσο, αρνήθηκε ότι υπάρχει βίντεο από drone με ανταλλαγή πυροβολισμών ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει πότε θα παραδοθεί η σορός του 35χρονου ομογενή στους γονείς του.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αναφέρθηκε στη στάση των Τιράνων να μην επιστρέφουν τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα:

«Πρώτο μέλημά μας είναι η επιστροφή της σορού στους γονείς», είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, προσθέτοντας πως η στάση των αλβανικών Αρχών αποτελεί μείζον ζήτημα και προανήγγειλε την προώθηση της υπόθεσης στη διεθνή Δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μεγάλη πυρκαγιά σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κοντά στο λιμάνι, με τις φλόγες να είναι ορατές σε με...