Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών Αθήνας, Πειραιά και Αττικής,


Αθήνα 24/2/20

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με  την ενθουσιώδη συμμετοχή των συμπατριωτών μας που παρευρέθησαν την Κυριακή 23/02/20  στο κέντρο «Μουσικές Διαδρομές» με την μουσική συντροφιά του Μπάμπη Τσέρτου και της Νάντιας Καραγιάννη, ο φετινός ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών Αθήνας, Πειραιά και Αττικής, ,στέφθηκε με επιτυχία!!

 Η πρόεδρος κα Δήμητρα Κεχαγιά και το Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμπατριώτες  και τους φίλους που με την παρουσία τους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία  αυτού του χορού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δωροθέτες που διέθεσαν προϊόντα και υπηρεσίες για την λαχειοφόρο αγορά. 
Στον χορό μας παρευρέθησαν και τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν: οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς και Γιώργος Βαρεμένος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Χαρδαλιάς, η πολιτευτής του Νομού Ηρώ Ζαβογιάννη, η πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Αμφιλοχίας Ρια Μαργάρη, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Δ. Ζωγράφου Γιάννης Βούρτσης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Αθηναίων Αντρέας Παπαδάκης, ο Διευθυντής πολιτικού γραφείο Νικητα Κακλαμάνη Γιώργος Κουτρομάνος, η σύμβουλος Δ. Αθηναίων Μαρία Ζαχαροπούλου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Θανάσης Κουρέτσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στανιατών Αθήνας  Σπύρος Καραδήμας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κεχρινιωτών Αθήνας Κώστας Σαλμάς. Επίσης από την Ο.ΣΥ.ΒΑ παρευρέθησαν ο τέως πρόεδρος Χρήστος Σαλαούνης, ο ταμίας Χρήστος Λαυρέντζος, ο βοηθός ταμία Άρης Μέρκος, η γραμματέας Μάνθα Καραδήμα και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπακοδήμος.

Οι  Αμφιλοχιώτες χόρεψαν, γλέντησαν, συνάντησαν φίλους απ τα παλιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά! Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!!

Με εκτίμηση για το ΔΣ 
Η Πρόεδρος Δήμητρα Θ.Κεχαγιά
Ο Γενικός Γραμματέας Παντελης Γ. Κουτρομανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μεγάλη Παρασκευή. : Τα έθιμα και τι συμβολίζει

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι η ημέρα του απόλυτου πένθους για την Χριστιανοσύνη.  Το ξημέρωμα της ίδιας ημέρας γίνεται η σταύρωση το...