Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται – Σφίγγει ο κλοιός

Θετικά βαίνουν οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από την δουλειά της στην Καλλιθέα η 34χρονη Ιωάννα.

Το θύμα της επίθεσης που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ, ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει αρχίσει και θυμάται ορισμένα πράγματα από το άτομο που της έκανε την επίθεση. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο δικηγόρος της γυναίκας, Νίκος Αλεξανδρής, επιβεβαίωσε πως οι αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου και το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την επίθεση.

«Η Ιωάννα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι έχει περάσει. Προφανώς ότι της έρχεται στο μυαλό το εκμυστηρεύεται. Το ποιος, το γιατί, το γιατί καταστρέφεται ένας άνθρωπος», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Κάνει καλύτερες σκέψεις. Υπάρχουν σκέψεις αρκετές στο μυαλό της και αυτές τις σκέψεις πληροφορεί την αστυνομία και προσπαθεί και η αστυνομία, όσο μπορεί, να εξιχνιάσει αυτή την περίπτωση. Και η ίδια προσπαθεί να δώσει τις εξηγήσεις, τόσο στον εαυτό της, όσο και τους υπολοίπους».

Δικηγόρος 34χρονης: Σε πολύ καλό δρόμο οι έρευνες

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως οι έρευνες είναι σε πολύ καλύτερο δρόμο, από την στιγμή που και το θύμα έχει αρχίσει να θυμάται πράγματα. «Σίγουρα είμαστε σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο απ΄ ότι στην αρχή. Σίγουρα δεν ψάχνουν στο σκοτάδι, όπως ψάχναμε τις πρώτες ημέρες, οπότε νομίζω ότι από αυτή την άποψη και μόνο είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είμαι πιο αισιόδοξος» σημείωσε.

Όσον αφορά την ψυχολογία της 34χρονης, ο δικηγόρος της είπε πως πλέον αρχίζει και αντιλαμβάνεται πως η ζωή της θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πριν την επίθεση. «Προφανώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή της δεν θα είναι η ίδια. Ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό κορίτσι που ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Εργαζόταν σε δυο δουλειές. Είναι απορίας άξιο πώς ένας εγκέφαλος κάνει αυτή την καταστροφή, είναι συγκλονιστικό να το σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα φθάσουν σε τέτοιου είδους αγριότητας έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κοντά στην ταυτοποίηση της δράστιδας
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τόσο από το κινητό της κοπέλας, όσο και από τις κάμερες στις περιοχές γύρω από το σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Οπως ανέφεραν μάλιστα αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρίσκονται πολύ κοντά στο να ταυτοποιήσουν την δράστιδα.

«Οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της δράστιδας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει για άλλη μία φορά εξάλλου το θύμα της επίθεσης, καθώς η αστυνομία προσπαθεί να καταλήξει το μυστήριο με το ποιος (ή ποιοι) κρύβονται πίσω από την πράξη αυτή. Εντός 48ωρου αναμένονται τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από τις κάμερες που έχουν καταγράψει μία γυναίκα, για την οποία εκτιμούν πως πιθανότατα είναι η δράστις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βίντεο – ντοκουμέντο από Fake εμβολιασμο κατά τού COVID-19 σε ΙΚΑ :

Εικονικούς εμβολιασμούς σε Κέντρο Υγείας της Αθήνας, αποκαλύπτει η Αστυνομία, που έχει συλλάβει τρεις γυναίκες. Δείτε το βίντεο ...