Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Καμία ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες

ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ ΤΙΣ 19 ΜΑΪ́ΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ GAMESA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε ΌΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΗΛΏΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΑΠΌ ΤΟ 2013 ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΏΝ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΣΤΗ ΣΤΆΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑΣ.  
  Η  GAMESA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΕΛΛΆΣ Α.Ε ΤΟ  2013 ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ ΤΟΝ ΤΌΤΕ ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΌΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Ο.Κ.   
  ΣΤΙΣ 4/12 /ΤΟΥ 2013 ΠΑΊΡΝΕΙ ΘΕΤΙΚΉ ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ 3204 08 /2465 ΑΠΌΥ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑΣ. 
  Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟ 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊ ΑΛΛΑΓΉ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΑΠΌ 9  ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΣΕ 8 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ .
  ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
20/2 /2017 ΠΑΊΡΝΕΙ ΘΕΤΙΚΉ ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ 47 938/240 ΌΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΊΟΥ-ΒΌΝΙΤΣΑΣ ΌΠΟΥ ΜΕΤΆ ΣΤΙΣ 7/8 ΤΟΥ 2017 ΠΑΊΡΝΕΙ ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΏΝ ΌΡΩΝ ΜΗΤΡΏΟΥ
ΡΑΕ:ΑΔ-02341. 
  ΝΑ ΤΟΝΊΣΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΊΧΕ ΠΆΡΕΙ ΘΕΤΙΚΈΣ ΓΝΩΜΑΤΕΎΣΕΙΣ ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΌΤΑΝ Π.Χ. ΕΦΟΡΕΊΑ- ΑΡΧΑΙΟΤΉΤΩΝ -ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ  Κ.Τ.Λ.      ΦΥΣΙΚΆ ΕΔΏ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΊΣΟΥΜΕ ΌΠΩΣ ΕΊΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ Ο ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΊΛΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΧΩΡΙΌ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΌΠΟΥ ΠΑΊΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΉΠΟΤΕ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ .
 ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ.
 ΦΥΣΙΚΆ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΏΘΕΙ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΆ  ΑΛΛΆ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΔΕΝ ΓΝΏΡΙΖΕ ΚΑΝ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΝΑ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ ΚΙ ΆΛΛΕΣ. 
  ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΛΟΙΠΌΝ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΚΑΜΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΛΌΓΟ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΎΕΤΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ. 
   ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΉΝΑΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΣΤΑΝΙΑΤΏΝ ΜΕΤΆ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΈΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΊΑ GAMESA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΣ .Α.Ε. 
  ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ  ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ.      ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΔΎΟ ΕΞΊΣΟΥ ΣΟΒΑΡΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ 

ΕΡΩΤΗΣΗ: 1) ΆΝ   Η  ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΉΤΑΝ ΕΝΉΜΕΡΗ. 
ΑΠΆΝΤΗΣΑΝ: ΜΕ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΚΟΙΜΗΣΗ ΕΊΧΑΜΕ ΜΙΛΉΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΈΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΚΑΤΣΟΎΛΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΛΉΣΕΙ ΑΚΌΜΑ.

2) ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕ Η ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΌΤΙ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ; ΚΑΙ ΕΔΏ ΜΑΣ ΑΠΆΝΤΗΣΑΝ ΌΤΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. 

Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΠΕΥΘΎΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΚΑΜΊΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΕΆΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ.

Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ  ΕΠΙΣΉΜΑΝΕ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΘΥΜΗ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ.
Πηγή  Στανος Ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑPANEMI BΕΑCH COFFEE BAR ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ

Ανανεωμένη όμορφη είναι η νέα πλαζ  στην Αμφιλοχία Μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της Αμφιλοχία ανανεώθηκε και προσφέρει άνετου...