Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Το τμήμα της Αμβρακίας Οδού δύο μέρες πριν την παράδοση – Πρόγραμμα και που θα γίνουν τα εγκαίνια



Δείτε στο βίνατεο που ακολουθεί πως είναι τα 17 χιλιόμετρα του τμήματος Αμβρακία – Άκτιο που θα παραδοθούν στην κυκλοφορία την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11:00 το πρωί παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φτάσει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο του Ακτίου και μετά από μια επίσκεψη στην παραλία της Βόνιτσας, θα εγκαινιάσει το δεύτερο τμήμα της Αμβρακίας Οδού που δίνεται στην κυκλοφορία καθώς έχει προηγηθεί η παράδοση 15 χιλιομέτρων τον Απρίλιο του 2019 του τμήματος Βόνιτσα – Άκτιο. 


Η εκδήλωση των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί στο 10,5 χιλιόμετρο από την είσοδο του τμήματος στο Λουτράκι, στο κλάδο προς Ιόνια Οδό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνοδεύεται από τον υπουργό ΥΠΟΜΕ, Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

Πηγή e maistros.gt

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα έργο που έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και χρόνια μας λέτε ότι παραδίδεται 6 μήνες νωρίτερα λίγη τσίπα δεν υπάρχει; Αισχος δεν τρώμε κουτοχορτο

Μεγάλη απάτη με αγορές δήθεν επώνυμων προϊόντων - Πάνω από 800.000 "θύματα".

Δίκτυο e-shop με έδρα στην Κίνα, βρίσκεται πίσω από μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές απάτες στον κόσμο, ξεγελώντας χιλιάδες ...