Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Άρτα: Στο νοσοκομείο ο ανακριτής για την απολογία του πατερά πού ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο



Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε ο εισαγγελέας Άρτας στον πλέον κρατούμενου πατέρας που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο και βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Σύμφωνα με το amfilochiablognews.blogspot.com  o 37χρονος αναμενόταν να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή σήμερα Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του. Ωστόσο, από την κατάσταση που βρίσκεται του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα, θα μεταβεί ο ανακριτής μαζί με ψυχολόγο για την απολογία του. Αν δεν είναι σε θέση να καταθέσει ο ανακριτής θα αποχωρήσει.


Ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο το πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή η τραγική μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Μια ηθοποιός με αξέχαστες ερμηνείες στην κωμωδία και μια μεγάλη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η Ά...