Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

«Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι»…

Έτσι και ο Δήμαρχος κ. Κατσούλας θεωρώντας ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις, εξακολουθεί την πολιτική της «υφαρπαγής» ενός ακόμη δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών».
Ο δε κ. Μάρκος Κατσούλης, αν και «έμπειρος» εκείνος αυτοδιοικητικός, θα περιμέναμε να δείξει το ανάλογο σθένος και για λόγους αρχής να προβεί με επιστολή στην ανεξαρτητοποίησή του, ώστε να κάνει γνωστό και στους ψηφοφόρους του συνδυασμού που τον ανέδειξε, αλλά και στους συνυποψηφίους του, τον λόγο που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση, αφού πρώτα τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Θα έκανε πιο «βελούδινη» την αποχώρησή του χωρίς να θέσει τον εαυτό του σε δημόσια πλέον λογοδοσία.
Με τη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητας του σε άλλο συνδυασμό θέτει τον εαυτό του αυτοβούλως εκτός συνδυασμού. Άρα, λοιπόν, στο εξής θεωρείται ανεξάρτητο μέλος του Συμβουλίου, μη ανήκοντα σε κάποια Παράταξη, σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 66 «Δημοτικές παρατάξεις» του Ν. 3852/2010.
Ομοίως, αποκλείεται η δυνατότητα προσχώρησής του σε άλλη παράταξη από αυτήν με την οποία έχει εκλεγεί.
Παρόλα αυτά, επέλεξε μαζί με τον Δήμαρχο κ. Κατσούλα, που προφανώς γνωρίζει τη νομοθεσία, να μην την ακολουθήσουν για λόγους εντυπωσιασμού (ή για λόγους πανικού;)…
Του ευχόμαστε να επιτύχει στους νέους του ρόλους, που ανοίγονται διάπλατα μπροστά του στην πολιτική του καριέρα, καθώς αναδεικνύεται τελευταία, ειδικός Αντιδήμαρχος χαλικόστρωσης στη Δ.Ε. Μενιδίου (κάτι που κατέκρινε όλα τα προηγούμενα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά).

Με τιμή,
Ανδρίκουλα Σοφία
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αμφιλοχίας
Επικεφαλής Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοφια τελικά τι θα κάνεις θα κατέβεις υποψήφια δημαρχος Ναι η Οχι

Μεγάλη απάτη με αγορές δήθεν επώνυμων προϊόντων - Πάνω από 800.000 "θύματα".

Δίκτυο e-shop με έδρα στην Κίνα, βρίσκεται πίσω από μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές απάτες στον κόσμο, ξεγελώντας χιλιάδες ...