Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Άρωμα Βαρετάδας: «Δεν ανεχόμαστε απειλές και τραμπουκισμους – Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι»

Με ανακοίνωσή του το Άρωμα Βαρετάδας που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Β ΕΠΣΑ) αναφέρεται στο περιστατικό που κατήγγειλε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, όταν υλικό της ομάδας βρέθηκε εκτός του γηπέδου Σαρδηνίων.

Ηομάδα της Βαρετάδας καταγγέλλει ότι παρά το γεγονός ότι έχει άδεια χρήσης του γηπέδου από τον Δήμο Αμφιλοχίας, εκδιώχθηκε ουσιαστικά από τοπικό παράγοντα ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Νέα Εποχή».


Όλα αυτά συνέβησαν μία μέρα μετά την ανακοίνωση στήριξης του συλλόγου της Βαρετάδας στο πρόσωπο του έκπτωτου Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και εκ νέου υποψηφίου στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου.

Με νέα ανακοίνωσή του το Άρωμα Βαρετάδας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου υπογραμμίζει ότι: «Δεν θα ανεχόμαστε απειλές και τραμπουκισμους από κανένα παράγοντα και συμπεριφορές όπως η χθεσινή απέναντι στην ομάδα μας πετώντας μας όλα τα πράγματα της ομάδας μας στο δρόμο (ρούχα, μπάλες, πανό, κώνους κ.α.) με μεγάλη αξία και τα περισσότερα έχουν καταστραφεί».

Όπως τονίζεται μάλιστα στην ανακοίνωση του σωματείου: «Δεν πρόκειται να καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και να το αφήσουμε να περάσει έτσι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είμαστε ένα από τα πιο μικρά χωριά της Αιτωλοακαρνανιας που έχουν ομάδα Ποδοσφαίρου και μάλιστα στην Β κατηγορία για δεύτερη χρονιά μια ομάδα που είναι η μοναδική που δεν έχουμε καθόλου γήπεδο μέσα στο χωριό μας.

Δεν δώσαμε δικαίωμα σε κανέναν και σε καμία αντίπαλη ομάδα είμαστε μια ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης.. Δεν θα ανεχόμαστε απειλές και τραμπουκισμους από κανένα παράγοντα και συμπεριφορές όπως η χθεσινή απέναντι στην ομάδα μας πετώντας μας όλα τα πράγματα της ομάδας μας στο δρόμο (ρούχα, μπάλες, πανό, κώνους κ.α.) με μεγάλη αξία και τα περισσότερα έχουν καταστραφεί.


Δεν πρόκειται να καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και να το αφήσουμε να περάσει έτσι.

Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς το ΆΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ αλλά δυστυχώς θα μας ανεχθούν για πολλά χρόνια ακόμα…»

Πηγή agriniara.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, καλή ομάδα έχετε, δε πάτε στο στάδιο Αμφιλοχίας να παίξετε. Ουτος η άλλος έχετε δικαίωμα, μονο ο Αμφιλοχος παίζει. Καλές επιτυχίες .

Μεγάλη απάτη με αγορές δήθεν επώνυμων προϊόντων - Πάνω από 800.000 "θύματα".

Δίκτυο e-shop με έδρα στην Κίνα, βρίσκεται πίσω από μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές απάτες στον κόσμο, ξεγελώντας χιλιάδες ...