Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αμφιλοχία :Mια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και ταλέντο.


Η αίθουσα του Δημαρχείου Αμφιλοχίας ανοίγει τις πόρτες της για μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και ταλέντο, την ερχόμενη Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 στις 19:00. Διοργάνωση Μουσική Σχολή Αμφιλοχίας.
Η νέα μαθητική συναυλία υπόσχεται να συνδυάσει το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο σε ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα που θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών. Νέοι μουσικοί από την τοπική κοινωνία θα ανέβουν στη σκηνή για να μοιραστούν μαζί μας το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τη μουσική.
Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη, προσφέροντας σε όλους τους φίλους της μουσικής την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό γεγονός. Είναι μια ευκαιρία να συναντήσουμε τους νέους καλλιτέχνες της περιοχής μας και να τους υποστηρίξουμε στο ταξίδι τους μέσα από τη μουσική.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να ενώσετε τις φωνές και τα χέρια σας σε μια ακόμη μοναδική βραδιά μουσικής στην καρδιά της Αμφιλοχίας. Ας αναδείξουμε μαζί το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των νέων μας, δίνοντάς τους την ενθάρρυνση που χρειάζονται για να συνεχίσουν να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Πηγή e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπουδαία καὶ χαρμόσυνη εἶναι ἡ σημερινὴ ἡμέρα. Ἡμέρα θριαμβευτικῆς εἰσόδου τοῦ Κυρίου μας στὴν ἱερὴ πόλη τῶν Ἱεροσολύμων.

Ἀγαπητοί μου Πατέρες καί Ἀδελφοί, Παιδιά μου ἐν Κυρίῳ ἀγαπημένα, Σπουδαία καὶ χαρμόσυνη εἶναι ἡ σημερινὴ ἡμέρα. Ἡμέρα θριαμβευτι...