Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πληρότητα έως και 100% φέτος στην Αμφιλοχία για το Πάσχα.

Όσο πλησιάζει το Πάσχα, πολλές περιοχές αγγίζουν πληρότητα ακόμα και 100%. Έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός πως δεν είναι τα… νησιά.

Σύμφωνα με την κα Νίκη Φλώρου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «OSCAR », η Αμφιλοχία φέτος έχει την τιμητική της και η πληρότητα για το Πάσχα αγγίζει το 100% και όχι άδικα.

Όμορφες ακρογιαλιές της περιοχής για βόλτες και βουτιές είναι ο Άγιος Γεώργιος, το Κουλούρι (προσεγγίζεται από το χωριό Σπάρτο), το Ανοιξιάτικο, το Βλυχό, το Λουτράκι και ο Αράπης.

 Η πόλη φημίζεται για τα τυροκομικά προϊόντα της αλλά πάνω από όλα για τα αλιεύματά της, μιας και ο Αμβρακικός είναι ξακουστός για τις αφράτες γαρίδες του .

Όσο για την παραλιακή περατζάδα της προκυμαίας, αυτή είναι πολύβουη, γεμάτη εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και καφέ.


 Στην παραλία της Μπούκας, δίπλα από την Αμφιλοχία, το φρέσκο ψάρι είναι σκέτο «λουκούμι» όπως και οι γαρίδες και όλα τα οστρακοειδή.

 

«Προσφέρουμε στους ταξιδιώτες έναν άθικτο τουρισμό.. Η ανταπόκριση ποιοτικού κοινού είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή ενίσχυση της ζήτησης για την Αμφιλοχία », επισημαίνει στις δηλώσεις της στο Agriniodaily.gr η κ. Νίκη Φλώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παραλίγο τραγωδία Σιδερένια πόρτα σχολείου καταπλάκωσε 6χρονο παιδί

Παραλίγο τραγωδία το βράδυ ανήμερα του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, στην Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολ...