Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

«Έρχεσαι μαζί μου» της Κάρμεν Ρουγγέρη από το Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού



Το Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού και Περιχώρων: Παρουσίαση του παραμυθιού «Έρχεσαι μαζί μου» της Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού και Περιχώρων, παρουσιάζει το παραμύθι «Έρχεσαι μαζί μου» της Κάρμεν Ρουγγέρη, την Κυριακή 21 Απρίλη στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό σχολείο Λουτρού.

Παρούσα στην εκδήλωση η ίδια η συγγραφέας και ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη με τους συνεργάτες της, προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Κέντρου, σε μια ξεχωριστή παράσταση – παρουσίαση του παραμυθιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού και Περιχώρων:

«Η Κάρμεν Ρουγγέρη προσκεκλημένη στο χώρο μας από το Πολιτιστικό μας Κέντρο

“ΈΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΊ ΜΟΥ;”

Μη νομίζετε πως είναι ένα παραμύθι σαν τα άλλα. Είναι το παραμύθι με τα παραμύθια, μια καταπληκτική ιστορία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με ήρωα έναν συγγραφέα. Ένα νέο παιδί που με τη βοήθεια της καλής νεράιδας και των ηρώων παλιών παραμυθιών θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δικό του παραμύθι.
Θα τα καταφέρει;

Την απάντηση θα μας δώσουν την Κυριακή 21 Απρίλη στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό σχολείο Λουτρού η ίδια η συγγραφέας με τους συνεργάτες της σε μια ξεχωριστή παράσταση-παρουσίαση του παραμυθιού.

Η εκδήλωση του πολιτιστικού μας κέντρου, που προσφέρεται δωρεάν στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους μεγάλους που νιώθουν ή θέλουν να νιώσουν παιδιά, επικοινωνείται και στηρίζεται από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της περιοχής μας, συγκεκριμένα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρού, των Α’, Β’, Γ’ Δημοτικών Σχολείων Αμφιλοχίας, του Γυμνασίου Λουτρού καθώς και από τον Πολιτιστικό σύλλογο Μπούκας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να “έρθετε μαζί μας” και να ζήσουμε μια μοναδική για τα δεδομένα της περιοχής μας παράσταση. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση βιβλίων της συγγραφέως, που μπορούν να προμηθευτούν οι μικροί μας φίλοι και τα οποία θα υπογραφούν από την ίδια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για το Πάσχα.

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «...