Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ο Βασίλης Τσάρκος στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

«Πολιτικές που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να είναι ούτε παραγωγικές για τον τουρισμό, ούτε χρήσιμες για την πορεία της χώρας», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Χατζής, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) μιλώντας σήμερα (Πέμπτη 25/4/2024) από το βήμα της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών,στο ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE» της Αθήνας,στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας κ. Βασίλης Τσάρκος .

Οπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων «ισχυρή ΠΟΞ σημαίνει πρώτα απ’ όλα οικονομική ανεξαρτησία και αυτοτέλεια» και τόνισε ότι για τους Ελληνες ξενοδόχους ο «στόχος είναι ένας και είναι αδιαπραγμάτευτος: Να θωρακίσουμε το ελληνικό ξενοδοχείο ώστε να μπορεί απερίσπαστο να συνεχίσει να αυξάνει τις υπεραξίες στην οικονομία και στην κοινωνία.»

Επίσης έκανε λόγο για «τεχνηέντως θέμα της δημόσιας ατζέντας για δήθεν υπερτουρισμό», αντί όπως είπε ενός υποστηρικτικού πλαισίου, μέσα από μια συγκροτημένη στρατηγική για το ξεκλείδωμα της τουριστικής δυναμικής.

Τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν ήταν τα εξής : • Έγκριση Πεπραγμένων της Π.Ο.Ξ. για το έτος 2023. • Ανάγνωση και Έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής. • Έγκριση Ισολογισμού 2023. • Έγκριση Προϋπολογισμού 2024. • Πορεία του Τουρισμού για το έτος 2024  

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Τσάρκος με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννη Χατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σόκ Νεκρό μωρό 1,5 έτους- Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή

Ένα μωρό από τη Θήβα μόλις Ένα μωρό από τη Θήβα μόλις 1,5 έτους έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με όσ...