Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ :Έγκριση της διαδικασίας για την Ενεργειακή και Λειτουργική αναβάθμιση


Ευχάριστα νέα για το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!
Έγκριση της διαδικασίας για την Ενεργειακή και Λειτουργική αναβάθμιση και την κτιριακή μας ανακαίνιση με την χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κύριον Γιάννης Καρβέλης για την απόφασή του να συμπεριληφθεί το Κ.Υ. Αμφιλοχίας στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματά μας σχετικά με τις κτιριακές και λειτουργικές μας ανάγκες λόγω παλαιότητας του κτιρίου και ελπίζουμε στην ταχεία υλοποίηση της αναβάθμισης της Δομής μας. 
Σημειωτέον ότι το Κ.Υ. Αμφιλοχίας καλύπτει την πολύ μεγάλη περιοχή ευθύνης του και πλέον, είναι 24ωρης λειτουργίας καθημερινά και βρίσκεται σε κομβική θέση με μεγάλη κίνηση, καθώς οι προσερχόμενοι ασθενείς προέρχονται και από πολλές όμορες περιοχές του Νομού Αιτ/νίας, επίσης.
Η κτιριακή και λειτουργική μας αναβάθμιση θεωρούμε ότι θα βελτιώσει σημαντικά τις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Πρόληψης που παρέχονται από το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας στον πληθυσμό μας.

 Ευχαριστούμε θερμά

Ρούλα Καραδήμα 
Διευθύντρια Κέντρου υγεία Αμφιλοχιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτορεπορτάζ και Βίντεο : Περιφορά Επιταφίου στην Αμφιλοχία

Σε κλίμα κατάνυξης και με πλήθος  πιστών τελέστηκε την  Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά των Επιταφίων  όπου με ευλάβεια και συγκίνησ...