Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Η Άρτα γίνεται η σκηνή μιας συγκινητικής τηλεοπτικής σειράς με τίτλο: «Να με λες μαμά»

 
Στα γυρίσματα της νέας σειράς του ALPHA με τίτλο «Να με λες μαμά» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσιου βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, την Τετάρτη το μεσημέρι 8 Μαΐου, ώστε να υποδεχθεί και να καλωσορίσει στην πόλη μας όλους τους συντελεστές της παραγωγής. Ηθοποιοί και τεχνικοί συνομίλησαν με τον κ. Σιαφάκα και εξέφρασαν τις πολύ καλές εντυπώσεις που αποκομίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Άρτα.
Από πλευράς του Δήμου παρέχεται κάθε δυνατή συνδρομή στο δύσκολο έργο των γυρισμάτων της σειράς, τα οποία λαμβάνουν χώρα στα ωραιότερα σημεία του Δήμου μας, αρχής γενομένης από το θρυλικό γεφύρι.
Με την προβολή της σειράς από το γνωστό κανάλι θα απολαύσουμε σκηνές γυρισμένες στην πανέμορφη Κορωνησία, στις ταβέρνες του γραφικού ψαροχωρίου και στα ιβάρια της περιοχής του Αμβρακικού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαρία Κίτσιου, ο κ. Σιαφάκας εξέφρασε τη χαρά του για την επιλογή της πόλης της Άρτας και της περιοχής γενικότερα, ως τοποθεσίας για τα γυρίσματα της σειράς. Από την πλευρά της η κ. Κίτσιου αναφέρθηκε στις ομορφιές του τόπου μας, στη φιλοξενία και την καλή συνεργασία που απολαμβάνουν από τους ντόπιους, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.
Τονίστηκαν επίσης τα οφέλη που προκύπτουν για την περιοχή από την αναγνωρισιμότητα που παρέχει μια τηλεοπτική σειρά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή μπορεί να συμβάλει στην προβολή και την ανάπτυξή της. Η παρουσία του Δημάρχου κ. Σιαφάκα στα γυρίσματα της σειράς, αναδεικνύει τη στήριξη του Δήμου προς την τηλεοπτική παραγωγή, αλλά και κατ’ επέκταση προς την τέχνη και τον πολιτισμό.
Να αναφερθεί ότι στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς του Alpha, θα δούμε μία μικρή μαθήτρια η οποία κακοποιείται από τη μητέρα της και η δασκάλα της θα είναι αυτή που το αντιλαμβάνεται. Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, πέρα από τη Μαρία Κίτσου, πολλά καταξιωμένα ονόματα θα βρίσκονται στη σειρά, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Ελένη Κοκκίδου και ο Ιβάν Σβιτάιλο.
Αναμένουμε με ανυπομονησία την προβολή της σειράς, η οποία πρόκειται να συγκινήσει και να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με την ξεχωριστή της ατμόσφαιρα, τα μαγευτικά πλάνα του Αμβρακικού και την συναρπαστική πλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δήμος Αμφιλοχίας :Πρόγραμμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στο Μπαμπαλιό

  Ο Δήμος Αμφιλοχίας, τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και στις 22 Μάϊου συνδιοργανώνει με τον Εκπ...