Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Δυτική Ελλάδα : Σύλληψη πέντε ατόμων για Ενδοοικογενειακή Βία

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, και Ακαρνανίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

Α) Στην Πάτρα

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, διότι την απείλησε μέσω τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζύγος του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η συντρόφος του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.
Β) Σε περιοχή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του και η αδερφή της, διότι εξύβρισε και απείλησε την σύντροφό του κρατώντας ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα απείλησε την αδερφή της.
Γ) Στον Πύργο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ παράλληλα την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της.

Δ) Στο Αγρίνιο

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία, διότι προκάλεσε σωματικές βλάβες και απείλησε λεκτικά τον πατέρα της.
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, ένας άνδρας, διότι απείλησε τη σύζυγό του, με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια απείλησε τον ανήλικο γιό του και την ενήλικη κόρη του.
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλληψη ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα από την Αντιτρομοκρατική

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» για προτροπή σε βία. Σύμφωνα ...