Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Ίλιον.

Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/8) έγινε για άγνωστο λόγο και είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ ομάδας ατόμων.

Γνώριμος των Αρχών, είναι ο 36χρονος που δέχτηκε πυρά, έξω από σουβλατζίδικο επί της Λεωφόρου Καματερού στο Ίλιον.


Ο άνδρας που τραυματίστηκε σε κοιλιά και γλουτό, είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ντένις Μολότοφ», με καταγωγή την Ουκρανία.

Σύμφωνα με το Law&Order, o 36χρονος είναι γνώριμος στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί για επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με δύο τραυματίες.

Η επίθεση το βράδυ της Πέμπτης έγινε για άγνωστο λόγο και αφού είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ ομάδας ατόμων. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο εντόπισαν έναν κάλυκα και διαπίστωσαν πως είχε σπάσει και η τζαμαρία της επιχείρησης.

Λίγη ώρα αργότερα ένα αυτοκίνητο εγκατέλειπε αιμόφυρτο έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο στα Βόρεια προάστια έναν άνδρα, που όπως διαπίστωσαν τα στελέχη της ασφάλειας ήταν ο «Ντένις Μολότοφ» και ήταν το άτομο που είχε δεχτεί τα πυρά του αγνώστου στο Ίλιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενδοικογενειακή Βία : Επίθεση 20χρονου σε βάρος της 17,5 χρονών φίλης του.

Επίθεση 20χρονου σε βάρος της 17,5 χρονών φίλης του στην Κοζάνη. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Kozanimedia.gr η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησ...