Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ο Καιρός για την πόλη της Αμφιλοχίας - με απογευματινά μπουρίνια τοπικά ισχυρά και κανονικές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με το meteoclub.gr με απογευματινά μπουρίνια τοπικά ισχυρά και κανονικές θερμοκρασίες, θα περάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται,οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας 

Αναλυτικά για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Δευτέρα 26-8-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα και θα εκδηλωθούν τοπικά μπουρίνια.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ στρεφόμενοι πρόσκαιρα σε Βόρειους ισχυρούς το απόγευμα εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 33 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 27-8-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 34 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 28-8-2024

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα και θα εκδηλωθούν τοπικά μπουρίνια.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 33 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 29-8-2024

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα και θα εκδηλωθούν τοπικά μπουρίνια.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα Σύγκρουση μηχανής με αγροτικό - Τραυματίας δικυκλιστής.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (21/9) στην Μακρυνεία και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Λιθοβουνίου – Μεσσάριστας. Μηχαν...