Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Αμφιλοχίας του ΚΚΕ - Προς την Δημοτική Αρχή.


Καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Αμφιλοχίας

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμφιλοχίας και ο κ. Δήμαρχος ,από τα μύρια θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες,για πολλοστή φορά ως προτεραιότητά τους έβαλαν να εμποδίσουν την επικοινωνία του ΚΚΕ με τους Δημότες κατεβάζοντας τα πανό που έχει αναρτήσει η Κομματική Οργάνωση, για τη Γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.
Η Δημοτική Αρχή και ο κ. Δήμαρχος, προερχόμενοι από την αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ,φαίνεται πως ταυτίζονται πλήρως με την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων, πολιτική εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο του Ισραήλ με τις πλάτες ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, που βάζει το λαό σε τεράστιους κινδύνους!
Είναι η συνέχεια της ίδιας πολιτικής που αφήνει τους Δήμους χωρίς εργαζόμενους, χωρίς λεφτάγια έργα, για λαϊκές ανάγκες,για να δίνει απλόχερα για τις Νατοϊκές ανάγκες,τους ομίλους και τους εφοπλιστές. Πολιτική που μέρα, με τη μέρα κάνει χειρότερη την καθημερινότητά μας, για τα συμφέροντα των λίγων .
Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η αγωνία τους να στηρίξουν αυτή την πολιτική, με τη στάση τους αυτή,που δεν διστάζουν να σταθούν απέναντι στο γενικό λαϊκό αίσθημα καταδίκης της Γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, που επικρατεί και στο λαό του Δήμου Αμφιλοχίας.
Ένα τους λέμε: ας μην κουράζονται! Δεν θα καταφέρουν να εμποδίσουν να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ στο λαό!

Πηγή e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα Σύγκρουση μηχανής με αγροτικό - Τραυματίας δικυκλιστής.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (21/9) στην Μακρυνεία και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Λιθοβουνίου – Μεσσάριστας. Μηχαν...