Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής-Πειραιά : Ανακοίνωση για ακύρωση εκδήλωσης στο σπήλαιο του Αγίου Ανδρέα και του παραδοσιακού πανηγυριού.



Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής-Πειραιά 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε την ακύρωση της Θείας Λειτουργίας στο σπήλαιο του Αγίου Ανδρέα και του παραδοσιακού πανηγυριού, που είχαν προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου 17-8-2024.
 Αιτία της ακύρωσης είναι η πολυπληθής παρουσία σφηκών και μέσα στο σπήλαιο, αλλά και στην Αγραπιδούλα και αυτό θα επιτείνονταν με τα φαγητά και τα ποτά που θα σερβίρονταν. 
Οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση, αγνοώντας προετοιμασία και οικονομική επιβάρυνση, για να μην υπάρξουν κρούσματα που σε αυτό το απομακρυσμένο σημείο δεν θα ήταν εύκολα αντιμετωπίσιμα.
 Για να μην κλείσουν οι φετινές μας εκδηλώσεις που έγιναν στο Δημοτικό σχολείο έτσι στα «μουγγά», αποφασίσαμε το γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα, να γίνει το βράδυ του Σαββάτου ώρα 10μμ στον προαύλιο χώρο του Δημ. Σχολείου με σουβλάκια, μπύρες, ποτά και πολύ κέφι από όλους μας. 
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αιτωλοακαρνανία Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ ο 66χρονος μετά από τροχαίο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Αγρινίου ο πρώην προϊστάμενος ΕΟΠΠΥ, Θ. Αλέστας ο οποίο τρα...