Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Τελευταία θητεία για τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου καθώς αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του

“Θέλω να είναι η τελευταία μου θητεία στο Δήμο” είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Γιώργος Παπαναστασίου και πρόσθεσε “μην μπαίνετε στις λογικές ότι θα πάω για βουλευτής, μπορεί να μην κάνω και τίποτα. Μέχρι τη τελευταία στιγμή όμως που θα είμαι στο Δήμο Αγρινίου θα ασκώ τα καθήκοντά μου με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης”.


Μάλιστα ο Γ. Παπαναστασίου θύμισε πως όταν ανέλαβε τα ηνία του Δήμου έλεγαν διάφοροι πως θα χρησιμοποιήσει το Δήμο ως σκαλοπάτι για να εκλεγεί βουλευτής, πως θα φύγει, πως θα πηγαίνει μόνο δύο ώρες στο Δημαρχείο… “Τίποτα από αυτά δεν συνέβη” είπε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε με νόημα πως όταν καταπιάνεσαι με κάτι αυτό σε γεμίζει ευθύνη.

Nωρίτερα εν τω μεταξύ ο Γ. Παπαναστασίου επικαλέστηκε επειδή πρόκειται για δημόσια στοιχεία (σ.σ. πόθεν έσχες), που από το 2014 που εξελέγη στη δημαρχία δεν έχει αλλάξει η περιουσιακή του κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Υπουργός Υγείας μας ακούει - Άμεση λύση για το Κ.Υ. Χαλκιόπουλου Αμφιλοχίας.

«Λαχτάρησε» σήμερα (26/9) η κοινότητα του Εμπεσού από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί, με δύο νεαρούς 20 και 19...