Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Αμφιλοχία : Έρχεται η εμποροπανήγυρη και 1η Αγροτική Έκθεση «ΑgreAmfi».

Ο Δήμος Αμφιλοχίας διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε Οκτώβριο, την καθιερωμένη εμποροπανήγυρη (παζάρι), που αποτελεί μια τοπική παράδοση που μετρά 116 χρόνια.

Παράλληλα μια νέα διοργάνωση εγκαινιάζει η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο των ενεργειών για την ανάδειξη του αγροδιατροφικού τομέα και με στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός στην περιοχή. 

Η 1η Αγροτική Έκθεση «ΑgreAmfi» αφιερωμένη στην πλούσια αγροκτηνοτροφική παράδοση της Αμφιλοχίας, με ντόπιους εκπροσώπους του μεταποιητικού κλάδου και εκθέτες αγροτικών προϊόντων. 

Φέτος θα φιλοξενηθεί σε ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν στα περίπτερα τα υψηλής ποιότητας διατροφικά προϊόντα της Αμφιλοχίας, να απολαύσουν τοπικά κεράσματα και να παρακολουθήσουν μια σειρά από εκδηλώσεις.

*Tην 1η Αγροτική Έκθεση «ΑgreAmfi» διοργανώνει ο Δήμος Αμφιλοχίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοκ Άνδρας καταπλακώθηκε από Καγκελόπορτα.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Πύργου για να σηκώσουν τη βαριά πόρτα και να απεγκλωβίσουν τον άνδρα...