Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΔΕ για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 50χρονο πυροσβέστη.

Ο 50χρονος πυροσβέστης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θάσο είχε φορτωθεί με 34 ώρες εργασίας, με μόλις 2,5 ώρες ανάπαυσης

Μετά από δύο μέρες σιωπής, και αφού είχαν προηγηθεί οι οργισμένες ανακοινώσεις πυροσβεστών, καθώς και η παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη, ο Βασίλης Κικίλιας αναγκάστηκε να πάρει θέση για τον εποχικό πυροσβέστη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θάσο.

«Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Θάσο που κόστισε τη ζωή του εποχικού πυροσβέστη μας, Ανδρέα Ανδρεάδη, ως απεδείχθη έγινε εν ώρα υπηρεσίας.

 Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως και σε βάθος οι συνθήκες, όπως και να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου αναλογούν. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος» αναφέρει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εποχικοί πυροσβέστες είχαν καταγγείλει από την πρώτη στιγμή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 50χρονος Ανδρέας Ανδρεάδης στο τροχαίο δυστύχημα στη Θάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αιχμηρή δήλωση Μαρινάκη για την διαγραφή του Μάριου Σαλμά.

«H συμπεριφορά για την οποία διεγράφη ο κ. Σαλμάς, είναι μία ατομική συμπεριφορά που δεν συνδέεται με καμιά άλλη συμπεριφορά καν...