Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Καιρός για την πόλη της Αμφιλοχίας - με απογευματινά μπουρίνια .

Σύμφωνα με meteoclub.gr το με απογευματινά μπουρίνια κυρίως στα ορεινά  και κανονικές θερμοκρασίεςθα περάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται,οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας 

Αναλυτικά για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Δευτέρα 2-9-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα με πιθανότητα για τοπικά μπουρίνια κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 31 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 3-9-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα με πιθανότητα για τοπικά μπουρίνια κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 4-9-2024

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα και θα εκδηλωθούν τοπικά μπουρίνια.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 33 βαθμούς η μέγιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο.- Με δύο τραυματίες.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν μαθητές, γονείς και περίοικοι από την αγριότητα της διένεξης, δηλώνουν όμως ότι τα επεισόδια με ξύλο αποτε...