Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Καιρός για την πόλη της Αμφιλοχίας - με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με το meteoclub.gr με τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη και κανονικές θερμοκρασίες, θα περάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται,οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας.


Αναλυτικά για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.


Δευτέρα 16-9-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 17-9-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει.Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 18-9-2024

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 19-9-2024

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρώην βουλευτής της ΝΔ με τις δύο συζύγους του καταδικάστηκε για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες.

Ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Πάτσης καταδικάστηκε με τις δύο συζύγους του για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες  Ποινή φυλάκισης 3 ετών εξα...