Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε ανήλικο μαθητή - Τον χτύπησαν με ξύλινο δοκάρι.

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή μέσα στον χώρο του σχολείου με ξύλινο δοκάρι από εξωσχολικούς!

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε σχολείο στο Παγκράτι, με θύμα έναν μαθητή, τον οποίον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το STAR, τρία άτομα του είχαν στήσει καρτέρι και τον χτυπούσαν με ξύλινο δοκάρι. Το περιστατικό ξυλοδαρμού έγινε την περασμένη Τετάρτη (18/9) στο 6ο Γυμνάσιο Παγκρατίου.



Οι τρεις δράστες μπήκαν μέσα στο χώρο του σχολείου και έσπρωξαν τον 16χρονο μαθητή. Ο μαθητής πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε ελαφρά τον αγκώνα του και την πλάτη του. Την επόμενη μέρα στις 19/9 και περίπου στις 12:00, οι τρεις δράστες περίμεναν τον μαθητή έξω από το σχολείο.


Ο ένας απ’ αυτούς του επιτέθηκε με ξύλινο δοκάρι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αυχένα. Ο μαθητής αντέδρασε χτυπώντας έναν από τους τρεις στο πρόσωπο.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα Σύγκρουση μηχανής με αγροτικό - Τραυματίας δικυκλιστής.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (21/9) στην Μακρυνεία και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Λιθοβουνίου – Μεσσάριστας. Μηχαν...