Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Άγρια κόντρα Μάριου Σαλμά με τον Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μεγάλη είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει στα ενδότερα της Νέας Δημοκρατίας, με τον βουλευτή του κόμματος Μάριο Σαλμά να επιτίθεται στον πρωθυπουργό μέσω της εκπομπής του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» και να λέει ότι ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη προανήγγειλε τη διαγραφή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Σαλμάς αφού πρώτα είπε ότι δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του και θα παραμείνει ανεξάρτητος, μετέπειτα αποκάλυψε ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ κράτησε 48 δευτερόλεπτα και ότι δεν του ανέφεραν κανένα παράπτωμα για το οποίο βρέθηκε ενώπιόν της.


Δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς τόνισε ότι ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ που βρίσκεται προανήγγειλε τη διαγραφή του βουλευτή μέσω ενός Instagram Story.


Πιο αναλυτικά ο Μάριος Σαλμάς επισήμανε: «Του είπα: είναι ωραίο να λες ότι πάμε μπροστά, αλλά όταν πας μπροστά, πρέπει να ξέρεις με ποιον πολιτικό μπούσουλα πας. Πχ όταν αποφασίζεις σε ποιους θα δώσεις τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τις έδωσες στους λίγους, όχι στους πολλούς. 

Ωραία λέτε να φορολογήσουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, να ελέγξουμε τα υπερκέρδη. Τι σημαίνει υπερκέρδη; Γιατί έγκαιρα δεν πήρες μέτρα να το προλάβεις; Δεν είναι όλα εισαγόμενα. 

Δεν μπορώ να δεχτώ μία εταιρεία να παίρνει στην ελάχιστη τιμή όλα τα κυλικεία των αρχαιολογικών χώρων, κι η κ.Μενδώνη να λέει “δε με νοιάζει η τιμή”, με νοιάζει να είναι καλά τα κυλικεία. Απέρριψε προσφορά με διπλάσια τιμή.

Μου απάντησε: δεν δέχομαι υπονοούμενα ότι υπηρετώ τους λίγους, αν ήμασταν με τους λίγους, δεν θα είχαμε πάρει 41%»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου