Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Σοκ 65χρονος έπεσε σε πηγάδι 15 μετρων και σκοτώθηκε - ήταν πατέρας δύο παιδιών



Μοιραία για τη ζωή του στάθηκε η απόφαση ενός 65χρονου αγροτοκτηνοτρόφου στο χωριό Εξώπολη του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, να κατέβει σε πηγάδι βάθους δεκαπέντε μέτρων που βρίσκεται σε χώρο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να το καθαρίσει. 

Ο άτυχος άνδρας, κάτω από άγνωστες συνθήκες και χωρίς να έχει λάβει μέτρα αυτοπροστασίας για να προβεί σε μια τέτοια εργασία, φέρεται να έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του. 

Οι οικείοι του τον αναζητούσαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για να βρεθεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών που ενημερώθηκε για το συμβάν ήταν άμεση. Προσωπικό της υπηρεσίας έσπευσε στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να προχωρήσει στην ανάσυρση του 65χρονου. 

Φορώντας ειδικές μάσκες και δεμένοι με ιμάντες, πυροσβέστες κατέβηκαν στον πυθμένα του πηγαδιού ωστόσο διαπίστωσαν πως ήταν αργά για τον άτυχο άντρα. 

Για να ανασυρθεί η σορός στήθηκε επιχείρηση και λίγο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο άτυχος αγροτοκτηνοτρόφος, πατέρας δύο παιδιών, ζούσε μόνος του στην αγροικία του στην Εξώπολη. Βιοποριζόταν από την κτηνοτροφία και τις αγροτικές καλλιέργειες και ήταν φιλήσυχος και αγαπητός στην περιοχή του Αποκόρωνα. 


Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του αναμένεται να προκύψουν από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου