Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Το ειρωνικό σχόλιο στο Facebook και η ερωτική αντιζηλία – Δεν έχει «σπάσει» η 35χρονη

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν τελικά αποδειχθεί ότι η 35χρονη είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, το χέρι της οπλίστηκε εξαιτίας μιας ερωτικής αντιζηλίας. Ότι δηλαδή η 35χρονη θεωρούσε πως η Ιωάννα στεκόταν εμπόδιο στην σχέση της με έναν άνδρα.

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που ανακρίνεται ως η βασική ύποπτη!

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί «πιάστηκαν» από ένα ειρωνικό σχόλιο που είχε κάνει η 35χρονη σε ανάρτηση στο Facebook της 34χρονης Ιωάννας μια ημέρα μετά το αίτημα φιλίας που είχε κάνει το θύμα στον εργοδότη της 35χρονης με τον οποίο φέρεται να είχε μια περιστασιακή σχέση η ύποπτη.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα αλλά και δυο ώρες μετά είχε κλειστό το κινητό της, στοιχείο που σας είχε αποκαλύψει το newsit.gr μέσα από τα ρεπορτάζ του, οι αστυνομικοί επικέντρωσαν τις υποψίες τους και τις έρευνες στο πρόσωπο αυτό.

Οι δυο γυναίκες οι οποίες έχουν καταγωγή από τον ίδιο νομό, γνωρίζονταν. Και μάλιστα γνωρίζονταν μέσα από το εργασιακό τους περιβάλλον. Η 35χρονη εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες σε δικηγορικό γραφείο το οποίο είναι κοντά στην ασφαλιστική εταιρεία που εργάζεται η Ιωάννα και μάλιστα υπάρχει και συνεργασία μεταξύ τους.

Οι δυο γυναίκες είχαν και επαφή μέσω των social media και μάλιστα διαδραστική. Με απλά λόγια έκαναν like η μια στην άλλη σε αναρτήσεις τους. Και όχι μόνο αυτό. Όπως αποκάλυψε το newsit.gr ο κύκλος των επαφών τους φαίνεται να ήταν ευρύτερος καθώς άτομα με το ίδιο επίθετο με την 35χρονη είχαν επαφές με την 34χρονη Ιωάννα.


Οι αστυνομικοί οι οποίοι στις μέχρι στιγμής έρευνες και στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου και μάλιστα παρουσία της έχουν βρει μια τηλεκάρτα, μια περούκα και μια καμπαρντίνα προσπαθούν να αποσπάσουν από την γυναίκα μια λέξη που θα την ενοχοποιεί. Όμως, αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Η νεαρή γυναίκα, κάτοικος Ζωγράφου, προσήχθη το πρωί της Πέμπτης (11/06/2020) την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της και από εκείνη την ώρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.


Οι αστυνομικοί την μετέφεραν αρχικά στην υποδιεύθυνση της κρατικής ασφάλειας και στην συνέχεια επέστρεψαν μαζί της στο σπίτι της όπου έγιναν έρευνες.

Δεν είχε δώσει δικαιώματα – Μένει με τον αδερφό της

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής που μίλησε στο newsit.gr και μάλιστα μένει στην ίδια πολυκατοικία με την 35χρονη, οι αστυνομικοί έφτασαν το πρωί περίπου στις οκτώ στο σημείο και την προσήγαγαν. Όπως είπε ακόμα η 35χρονη μένει στην πολυκατοικία με τον αδερφό της.

Πως έφτασαν στα ίχνη της

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Η 35χρονη γυναίκα ήταν μέσα στον πρώτο κύκλο των 20 υπόπτων για την επίθεση με το βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στο να γίνει “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στην υπόθεση ήταν πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα αλλά και δυο ώρες μετά είχε κλειστό το κινητό της, στοιχείο που σας είχε αποκαλύψει το newsit.gr μέσα από τα ρεπορτάζ του.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑPANEMI BΕΑCH COFFEE BAR ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ

Ανανεωμένη όμορφη είναι η νέα πλαζ  στην Αμφιλοχία Μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της Αμφιλοχία ανανεώθηκε και προσφέρει άνετου...