Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ 5.558 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.



Η πρώτη προκήρυξη ξεκινάει αύριο 2 Σεπτεμβρίου και είναι η 5Κ που αφορά την πρόσληψη 138 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Για τις θέσεις ΠΕ Διοικητικού γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ. Αιτήσεις από 2-16 Σεπτεμβρίου 2024.

Η δεύτερη αφορά την πρόσληψη 1.594 ΑμεΑ κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ: Συμμετέχουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό ΚΕΠΑ με αναπηρία άνω του 50%. Θέσεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, ΔΕΥΑ, φορείς. Αιτήσεις εντός Σεπτεμβρίου.
Τρίτη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 1.100 ΥΕ. Συμμετέχουν απόφοιτοι Γυμνασίου (ή Δημοτικού για όσους τελείωσαν το Δημοτικό έως το 1980). Οι ειδικότητες: Επιμελητές, Κλητήρες, Μεταφορείς, Τραπεζοκόμοι, υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, Προσωπικό Καθαριότητας. Η προκήρυξη θα εκδοθεί αμέσως μετά από αυτή των ΑμεΑ.
Τέταρτη προκήρυξη αφορά 2.250 αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, Πολυκλαδικών (ΔΕ): Πολλές από τις θέσεις θα διατεθούν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Πανελλαδική κάλυψη με προσλήψεις σε όλη τη χώρα.162 προσλήψεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για υποψηφίους βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Η προκήρυξη βρίσκεται για επεξεργασία στο ΑΣΕΠ.
Πέμπτη προκήρυξη αφορά 314 θέσεις μονίμων στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ). Θα επιλεγούν υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.ΑΣΕΠ: 
     Οι τρεις πρώτες προκηρύξεις που θα εκδοθούν είναι οι εξής:
5Κ/2024: Αφορά στην πρόσληψη 138 μονίμων σε υπουργεία και φορείς. Οι αιτήσεις ξεκινούν από 2/9.
6Κ/2024: Αφορά στην πρόσληψη 1.594 μονίμων άμεσων ΑμεΑ σε ολόκληρο το Δημόσιο. Είναι έτοιμη για αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο.
1.100 μόνιμοι αποκλειστικά Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Εντός Σεπτεμβρίου πάει για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα ένας άνδρας

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (23.09.2024) στην Ομόνοια, μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν στη μέση του δρόμου με αποτέλε...