Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

AMFILOXIA BLOGNEWS : ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟ

Το amfilochiablognews.blogspot.com δηλώνει ότι οι απόψεις που εκφράζονται από τον Χρήστη ή/και άλλους τρίτους που έχουν συμβάλει στη δημιουργία του Περιεχομένου ή/και από άλλους Χρήστες, δεν αντικατοπτρίζουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ιστοσελίδας, και  δεν υποστηρίζει ούτε επιβεβαιώνει οποιοδήποτε περιεχόμενο που υποβάλλεται από τον Χρήστη.

Επίσης, δηλώνει ότι δεν έχει υποχρέωση αλλά ούτε είναι δυνατόν, λόγω του όγκου του, να ελέγχει την ακρίβεια, αλήθεια, εγκυρότητα, νομιμότητα και πληρότητα του Περιεχομένου που υποβάλλεται από τον Χρήστη, πριν από τη δημοσίευσή του. Ο Χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα, νομιμότητα και ιδίως για την αλήθεια του Περιεχομένου που υποβάλει στην Ιστοσελίδα.

Το amfilochiablognews.blogspot.com δηλώνει ρητά ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για οτιδήποτε σχετίζεται με το Περιεχόμενο που υποβάλλεται από τον Χρήστη και δημοσιεύεται στην Ιστοσελίδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα ένας άνδρας

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (23.09.2024) στην Ομόνοια, μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν στη μέση του δρόμου με αποτέλε...