Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Καιρός για την πόλη της Αμφιλοχίας - με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.

Σύμφωνα με το meteoclub.gr με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από Δευτέρα απόγευμα και βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη, θα περάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται,οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας 


Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται.

Δευτέρα 9-9-2024 

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 10-9-2024 

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 11-9-2024

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 12-9-2024

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέο Ιατρικό ανακοινωθέν, σχετικά με την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας.

Πέμπτο 24ωρο νοσηλείας, της Μαρινέλλας, στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη ...