Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημέρωση για τα κατασχεθέντα όπλα από τόν Κυνηγετικό Σύλλογο Αμφιλοχίας.


Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμφιλοχίας ενημερώνει τα εξής :
Όσοι κυνηγοί μηνύθηκαν από τους θηροφύλακες να έχουν υπόψη τους ότι : Αν κατά την παράβαση , παρέδωσαν το όπλο τους , στους θηροφύλακες , ενώ αθωώθηκαν στο δικαστήριο , μπορούν να το ζητήσουν να το πάρουν από το Δασαρχείο .
Αν έχουν καταδικαστεί ακολουθείται άλλη διαδικασία . Να επικοινωνήσουν με το πρόεδρο .

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς καλή κυνηγετική χρονιά , με σεβασμό στο θήραμα στους αγρότες και κτηνοτρόφους. Να κυνηγάμε πάντα με ασφάλεια , να φοράμε το πορτοκαλί γιλέκο , προς αποφυγή ατυχημάτων . Να αποφεύγουμε οποιαδήποτε πρόκληση που δημιουργεί αντιδράσεις και δίνει τροφή σε αντικυνηγούς .
Συνάδερφοι , τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αποχή των νέων για την έκδοση άδειας θήρας .
Τούτο αποτελεί μεγάλο πρόβλημα , για όλους τους συλλόγους της χώρας . Θα πρέπει να δοθούν κίνητρα για να φέρουμε τους νέους κοντά στην φύση και την αξία του κυνηγίου .
Το Δ/τικό συμβούλιο του συλλόγου μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με το Δασαρχείο να φέρει τους νέους κοντά στο κυνήγι.
Χορηγεί ειδικό εξοπλισμό σε όλους τους κυνηγούς και ειδικά στους νέους σε μπλουζάκια και καπέλα , προς αποφυγή ατυχημάτων τις ημέρες του κυνηγίου.
Ενημερώνει και τους παλαιούς κυνηγούς να φέρουν κοντά τους νέους για να αποφύγουν τις λοιπές δραστηριότητες .
Θεωρούμε ότι ο αμοιβαίος σεβασμός και η αλληλεγγύη μεταξύ μας θα πρέπει να αποτελεί φάρο για όλους μας .

Αμφιλοχία 25-09-24
Το Δ.Σ

Πηγή e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ξεκινούν οι πτήσεις με υδροπλάνα από Αμφιλοχία.

Όταν ολοκληρωθούν τα υδατοδρόμια στην Κέρκυρα, υδροπλάνο θα πραγματοποιεί ημερήσια πτήση με αφετηρία τα Ιωάννινα προς Κέρκυρα, Π...