Σύμφωνα με το meteoclub.gr με αραιή συννεφιά και τσουχτερό κρύο θα περάσουν το Σ/Κ που μας έρχεται,οι κάτοικοι της Αμφιλοχίας.
Παρασκευή 7-2-2025
Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 8-2-2025
Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 9-2-2025
Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου